:: Round and round ::


So, we get the result already :) Jep masih selamat ^^
Sorry because lately entry ala-ala sayu gitu, bukan apa, dalam hidup ini tak semuanya kena happy,
kadang-kadang nak jugak share apa yg kita rasa and kadang-kadang nak juga cuba luahkan apa yg kita rasa cuma kdg-kdg kita rasa ia tak patut and tak patut.
oh well, life is all about sharing but basically we share with our love ones kan.
there's sooo many things happen in one times and so we don't know mcm mana nak handle all sorts of things in one time.
Manusia tidak akan di uji oleh Allah andai Allah sendiri tahu seorang hambaNya itu berkemampuan atau tidak.
Yihaaa.. so, Syukur Alhamdulillah, kita masih lagi disedarkan dan masih lagi dijentik oleh Iman kita.
Tidak pernah rasa  diri ini baik dan tidak pernah rasa ini lemah lembut dan tidak pernah rasa diri ini sgt sopan santun semua tu kerana sangat sangat banyak kekurangan yg ada pada diri ini.
Manusia tidak semua sempurna dan tak akan pernah sempurna.
Hari-hari kita memohon agar diberikan ketenangan, agar diberikan jalan yang terbaik, agar di jauhkan dari segala apa yg patut di jauhkan.
dan rasanya utk ke arah yg terbaik, Akan di makbulkan sekelip mata.
Sungguh bila kita rasa jauh dariNya, hidup akan rasa gundah gulana. Hubungan kita sesama manusia pun akan rasa tidak tenang dan akan rasa terganggu.
Sejujurnya, Aku rasa sangat bahagia..
Bahagia kerana apa yg terjadi sudah di tunjukkan jalan :)
Jalan yg dimana memupuk aku, mengingatkan aku kepada fitrah.
Jauh jauh sgt sehinggakan lalai mencari yg hakiki.

TERIMA KASIH DIATAS SAAT INI.
TERIMA KASIH KERANA MEMBIMBING AKU
TANPA KAU SEDARI, DISAAT INI KITA SAMA-SAMA MEMBIMBiNG DIRI KITA.
Biar sakit pada awalnya jangan pada akhirnya.

* Terima kasih kepada yang sudi mengunjungi teratak ini. hanyalah coretan yg terlintas di akal dan hati. setiap manusia punyai perasaan dan apa yg terzahir inilah apa yg ku rasakan. Hidup penuh dgn godaan dan aku salah seorangnya yg tidak lari dari godaan ini. Doakan aku agr aku kembali pada fitrah, doakan aku, ingatkan aku ats apa yg pernah aku lalui dulu*


 
 Senyum, tak perlu kata apa-apa.
Tiada pengharapan, hanya secebis kenangan
kenangan yg tak pernah ku impikan.
moga ada jawapan buat kita.
Redha Illahi yang kita cari.
Hadirkanlah aku didalam Istikharahmu.

 
 

0 comments:

Post a Comment