:: Day by day::


Day by day or dari hari ke hari, menyulusuri perjalanan setiap insan semestinya berbeza.
Menonton Maharaja Lawak ni kadang2 terfikir, kerja mereka adalah untuk menghiburkan para peminat dan penonton, tapi have we ever think how does actually they struggling to make people laugh?
kadang-kadang peminat "rely" on their jokes utk menghilangkan stress bagai. 
Kebetulan, siaran ni its on malam minggu, memang sesuai sgt lah for those yg memang tgh stress because of working kan and all sorts of the jammed.
I do agree most of the groups ni sgt superb talented kan kalau x takkanlah diri ni sanggup keJohor dulu semata2 nak tgk JOZAN for finals kan last year :)
To be sincere, they much  more talented in making people going crazy with their jokes, tapi, their idea is very superb and we didn't expect pun akan berupa mcm tu kan. so much talented kan?
Kelakar or tak kelakar depa memang "muka x malu" seriously salute dengan diorg.
Berlawak-lawak jgk, tp amik sbg hiburan utk diri sendiri.
"Meteor Star, Watch meteor" = Bukit bintang.which we didn't expect pun kan.
 
*kadang-kadang utk merelease kan apa yg patut* 
*Suka JEP sepahtu.. winkwink ^^*

0 comments:

Post a Comment