:: Kepada Tuhan Tempat ku taruh harapan ::


"Sepi dunia di dalam riuh rendahnya, 
pedih jiwaku tanggung derita, 
patah hatiku kesalan tiada terhingga,
 kau satu dlm berjuta
 kepada tuhan tempatku taruh harapan engkau selamanya dlm bahagia
 cinta mu itu biar kukenanginya di sudut kamar hatiku"

Ayat yang agak 'makan dalam' at this moment. Secara tiba-tiba. padah dengar lagu lama dari Jamal Abdillah and yet sing by most powerful lovely voice. *gugur jantung*

Setiap yg terjadi semestinya dan seharusnya kita pasti akan sebut "pasti ada hikmahnya" and yes, diri ini sememangnya berpegang pada itu. setiap yg ku selusuri memang ada sebabnya yg telah disusun untuk kita. *termaktub di Luh Mahfuz*

 Have you guys read this or ever view this wonderful pieces ? tak rugi baca and yes i would recommended this to u guys. worth reading and i hope its worth sharing.
Mengimpikan untuk menjadi seperti penulis ni memang rasanya sangat jauh dan rasa tak mampu, tapi terdetik, sekurang-kurangnya kalau tak dapat jadi seperti penulis ni 100% tapi still masih boleh praktikkan apa yg mampu.
Tipulah kalau kata kita tak nak ikut cara penulis ni, tapi kena ingat, kita ikut dan niat kita ni sebenarnya kerana apa? adakah untuk diri sendiri atau untuk DIA?
Sebak dan resah secara jujurnya, tapi masih bersyukur kerana kita masih lagi diberi peluang untuk "memperbetulkan" segalanya sebelum terlambat.
Terima kasih kepada yg membeli dan meng share kan novel ini..
Truly deeply worth sharing and i hope u feel the same too.
 

0 comments:

Post a Comment