Addicted kah?? or saja suka-suka?


Assalamualaikum once again peeeps!!!!!!!!
Yeah, oleh kerana pada hari ini saya masih lagi berada di rumah, maka tangan ini rajin untuk mencoretkan apa2 yang patut dicoretkan ye :P
ingin di kongsi bersama kegilaan or bukanlah kegilaan sangat tapi apa yang saya suka buat masa sekarang adalah Korean Drama yang bertajuk LOVE RAIN..
indeed, bukanlah saya untukmemuja or mengagungkan mana2 artis dari korea tapi
saya selalu akan melihat based on their work in acting and untuk drama kali ini, 
biasalah pelakonnya adalah pelakon kesukaan saya iaitu JANG KEUN SUK :P
  indeed! dia adalah seorang artis yang berbakat..dia boleh berlakon, menyanyi dan menari which is my favorite!!!
hahaha..sudah semstinya itu adalah kegemaran saya :)
he is the most talented person ever and sebenarnya saya hanya menikuti perkembangan dia sorang je...bukan nak jadi rigid, tapi saya memang suka dia since saya terpaut tgk lakonannya :)
well..manusia kan...and he is so adorable... :)
uish! x baik puji lebih2..sudah2...dah nak start merepek dah ni :P
 
Hye..i'm Jan geun Suk :)

nice one kan??? jap..nak share lg..
Yes..its Him :) #heartmelt#    






 sangat kan~ hokeyh...~ then..
YES! ITS ME AND HOPING THAT IS HIM!!#wishfullthingkingsgt#
haish...berangapan akan jumpa dia ke sana and walaupun dia buat road tour ke Singapore hari tu..
bukan rezeki ku :(
tapi xpe :) hehe..dapat tatap kat youtube pun hokey je :)




p/s: bukan taksub ye tapi hanay suka pada bakat yg ada padanya..and btw, he not done any plastic surgery since he is debuted since he was 5 years old people..believe it or not~
nak share gambar lagi tapi nanti orang x suka pulak kan...haha..tapi, this is my place for me to share..so, see it and just smile like he is :)
:)

Musim Exam Kembali lagi~

Assalamualaikum~~
Bersua sekali lagi di edisi musim peperiksaan tiba lagi :)
ya, seusai beberapa minggu menelaah kan diri ke kelas dan ini tiba lah masanya kami2 semua
akan menghadapi hari perhitungan di dewan peperiksaan!!
yeah! mood nak seronok atau nak sedih?? konpius (@_@)
 sekarang lokasi berada di Subang Jaya, rumah keluarga yang tercinta <3

Akan cuba untuk menghabiskan masa sebelum start study :)
kononnya lah~~

sama2 berdoa agar dipermudahkan segala urusan hambaMU ini YA ALLAH~~
(kecut perut setiap kali musim final exam)
sawan exam!

Gambar masa muda2 dulu :) nak ke final exam...edisi sekarang xda lagi.. :)     





   So, moral of the story is, bitauffiq wannajah...