Menenangkan stress lah kononnya~~


ASSALAMUALAIKUM...

Waktu menunjukkan jam 6.40 petang, lokasi yang di rahsiakan..

minggu peperiksaan akhir di jalani selama 2 minggu ( rasanya )

esok jam 3 petang ada exam, sambung pada 7 hb nnti.. yang istimewanya pada tarikh tu, senior saya akan menamatkan latihan di PULAPOL..yay!

Alhamdulillah.. Biar dia tidak dapat apa2 anugerah, teapi bagi sya, cukuplah ALLAH telah menganugerahkan keupayaan dia untuk menjalani latihan tersebut..

Mohon agar ALLAH mempermudah kan segala usaha nya dan biar lah ia berbaloi..akhirnya..

i,pian yang hampir terlaksana walaupun, detik itu adalah sebenarnya satu titik permulaan buat dia dan semestinya buat keluarganya...

menghabiskan masa dengan merelakskan diri, dan bermeditasi sejenak, adalah cara yang paling berkesan buat masa sekarang ni.. even dah study, tapi masih lagi x faham apa sebenarnya yang sya belajar..

mohon ALLAH mempermudahkan segalanya....ini disertakan gambar yang sya rasa amat menenangkan~~~


:: me with lil kid :: :) practice to be mummy one day..insya'ALLAH~~

2 comments:

Anonymous said...

tenang melihat telatah kamu

Nasha Zakariya said...

hehe..tq :) alhamdulillah~

Post a Comment