HAPPY..Alhamdulillah~~


Happy buka sebab apa pun..cuma exam akan habis x lama lagi ( tapi tak start stusy lagi ) berangan je nak habis cepat kan! hahaha

lst week on the 7th of January menyaksikan majlis perbarisan Tamat Latihan Inspektor percubaan :) yay! Alhamdulillah...

Abang saya dah Graduate :)and dia posting ke Miri sarawak...selamat menjadi perantauan :) heheheh~~



:: Inspektor Percubaan Muhammad Hafiz Elias :: ( x sempat amik gambar dengan kak ain )


then, saya akan fly ke korea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cuma, mohon doa agar perjalanan akan selamat and moga2 kesihatan ku akan baik2 saja di sana...insyaALLAh~~

maka, akan di udpate lah blog kiranya berkesempatan di sana...

mohon doa nya ya~~

0 comments:

Post a Comment