HAPPY..Alhamdulillah~~


Happy buka sebab apa pun..cuma exam akan habis x lama lagi ( tapi tak start stusy lagi ) berangan je nak habis cepat kan! hahaha

lst week on the 7th of January menyaksikan majlis perbarisan Tamat Latihan Inspektor percubaan :) yay! Alhamdulillah...

Abang saya dah Graduate :)and dia posting ke Miri sarawak...selamat menjadi perantauan :) heheheh~~



:: Inspektor Percubaan Muhammad Hafiz Elias :: ( x sempat amik gambar dengan kak ain )


then, saya akan fly ke korea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cuma, mohon doa agar perjalanan akan selamat and moga2 kesihatan ku akan baik2 saja di sana...insyaALLAh~~

maka, akan di udpate lah blog kiranya berkesempatan di sana...

mohon doa nya ya~~

Menenangkan stress lah kononnya~~


ASSALAMUALAIKUM...

Waktu menunjukkan jam 6.40 petang, lokasi yang di rahsiakan..

minggu peperiksaan akhir di jalani selama 2 minggu ( rasanya )

esok jam 3 petang ada exam, sambung pada 7 hb nnti.. yang istimewanya pada tarikh tu, senior saya akan menamatkan latihan di PULAPOL..yay!

Alhamdulillah.. Biar dia tidak dapat apa2 anugerah, teapi bagi sya, cukuplah ALLAH telah menganugerahkan keupayaan dia untuk menjalani latihan tersebut..

Mohon agar ALLAH mempermudah kan segala usaha nya dan biar lah ia berbaloi..akhirnya..

i,pian yang hampir terlaksana walaupun, detik itu adalah sebenarnya satu titik permulaan buat dia dan semestinya buat keluarganya...

menghabiskan masa dengan merelakskan diri, dan bermeditasi sejenak, adalah cara yang paling berkesan buat masa sekarang ni.. even dah study, tapi masih lagi x faham apa sebenarnya yang sya belajar..

mohon ALLAH mempermudahkan segalanya....ini disertakan gambar yang sya rasa amat menenangkan~~~


:: me with lil kid :: :) practice to be mummy one day..insya'ALLAH~~