Semester Baru..


Assalamualaikum

Tanggal 12 september sudah bermula lah semester baru ku di IIUM a.k.a Universiti Islam Antarabangsa..

Proses perpindahan bilik berlangsung dengan jayanya pada hari Ahad.. badan2 amat lah terasa letih yang amat sangat yer. bukan apa, dek kerana mengangkut barang2 dari tingkat 2 untuk ke tingkat 1. agak bengkok gak lah kan..keletihan yg amat sgt.. sehinggakan sempat lagi tertidor bila rumet ku si zara dok mengelap lantai..terbaik lah :P

Then, hari2 yg di lalui dengan menghadirkan diri ke kelas2 yg telah di tetapkan oleh system. maka berjalan lah menyulusuri jalan2 di mahallah sumayyah dan seterusnya ke nusaibah dan akhirnya melangkah terus ke Kuliyyah ku iaitu IRKHS.
Tetapi kelainan bagi sem ini ialah, aku tidak lagi meluangkan masa aku di cafe2 yg ada, malah aku melangkah ke Opis ku iaitu di S-Dev tingkat 2. kerana aku masih lagi part time staff di s-dev. secara jujurnya amat sayang untuk meninggalkan kerja aku di s-dev sebab apa ya. sebab dorang kat sini amat2 best dan baik :) walaupun kadang2 tu aku ada buat salah kan...huhu..
dalam beberapa hari lagi akan menamatkan perkhidmatan aku disini ( kalau mengikut kontrak la).. huhu..rasa mcm nak sambung lagi je..huhu...

nak kata sem ni ada banyak masa terluang, itu betul jugak..tapi, kita tengok kepada bos ye. sama ada dia merecommendkan atau pun tidak ya..

jadi, ada benda sebenarnya yang nak di sharekan..tapi, nanti2 kita story mory :)

0 comments:

Post a Comment