Passing out moments..


Assalamualaikum...
sudah berkurun lamanya sya menamatkan tamat latihan yg dibuat di johor. dan kenangan itu masih lagi teringat dan terimbau2 di dalam otak fikiran..manakan tidak, usaha selama 3 tahun dan penat jerih di padang kawad dan segala aktiviti ke polisan di ikuti dgn jayanya..

ALHAMDULILLAH, dengan keizinanNYA dapat juga sya menamat kan nya..

ada gambar2 yang di snap oleh kakak, baba and as well ummi..

rasa bersyukur dan terharu sebab baba and ummi and akk and kak zulai turut hadir ke majlis itu wlaupun banyak kekurangannya..

sorry baba and ummi..

but, anyway, rasa nak menangis pun ada sebabnya masa awal penglibatan dalam suksis dulu, ummi sya mcm agak menentang jugak sbb bagi dia sya x mampu nak lakukan dan lalui segala training semua tu..tapi, akhirnya dapat juga ku buktikan pada mereka dan ALHAMDULILLAH, mereka dapat menerima seadanya kehendak dan kemahuan ku :)

tanpa sokongan mereka semua, sya mgkin tidak mampu utk melalui training2 yang ada dan juga karenah2 manusia semua..tapi, ummi selalu pesan, itu adalah salah satu ujian dari ALLAH kepada hamba2 NYA..kita sbg manusia harus bersyukur kerana ALLAH tak pernah lupakan hamba2 NYA..jadi sebab itu DIA dtgkan semua masalah itu utk kita selalu dekat padaNYA...




:: do ignore the tone of the skin color :P :: ~~ Baba and Ummi ~~


:: JOHOR..akak::


:: jiah :) ::


:: ALHAMDULILLAH!! Finally...all sweats and the hardness of the skuad ::


:: From ummi, baba and akak :: btw, there's more..


:: it's hard to say goodbye, sayonara ::



:: Last Day training ::



:: The Day ::


:: No more "pelatih Kor Suksis"..this is the end of the Suksis as a trainee ::



~~ will miss it the moments that been trough with the squad.. penat lelah selama 3 tahun akhirnya berbaloi.. ~~

Next mission new intake for the silent drill..akan mencurah kan bakti pada silent drill team.. itu yang termampu..

:)

0 comments:

Post a Comment