Masak-memasak sgt enak :)


Assalamualaikum.. Berkarut marut lagi aku disini ye..

Baiklah..hobi sya buat masa sekarang ini adalah " menelaah " blog2 masakan di sekitar Malaysia ni yer..Luaskan Pengetahuan anda ye.. lebih2 lagi dalam bidang masakkan..
pergh! sangat teruja melihat blog2 mereka ini semua.. and bila sekali tgk, terus kita nak jadi followers dorang.. memang sangat banyak. di samping itu juga di sertakan sekali dengan tutorial videos utk mereka2 yang ingin mencuba :)

memang x rugi pun kan melihat gaya2 dan cara2 masakkan mereka.. and yes indeed, sya mempunyai minat yang sama..

saya suka makan and pastinya saya suka masak utk org makan :) x rugi pun kan. tapi semua itu haruslah di praktikkan selalu..memang ramai sgt sekarang, suri sumah menjadikan bakat measak mereka itu sebagai salah satu cara untuk menjana wang pendapatan mereka dan bg sya, mmg x rugi pun kan, malah ia sgt membantu para wanita yg berkerjaya yang sibuk dengan tugasannya di luar.
dan mana tau satu hari nanti, sya juga akan menceburi bidang yang sama ye :)

http://dapurcomelku.blogspot.com - ini adalah salah satu blog yg memaparkan pelbagai resepi dan makanan2 yang enak dan mudah dan ringkas :) kaum lelaki pun boleh memasak!


:: so cute kan?? ::

i wish i can baked the cuppies and get it right!! heheh



:: I DO LOVE CUPCAKES!!! ::


so, mari semua..kita menelaah lagi blog2 yang ada dan meminjam resepi2 mereka..


:: kadang2 ingin share semua benda yang di masak.. tapi, al-maklumlah, saya budak baru belajar..once dah terror masak, insyALLAh akan cuba utk berkongsi yer :) ::


0 comments:

Post a Comment