Belajar itu perlu :)


Assalamualaikum semua..

At last! i found a way to change the template by myself :) hahah! berzaman baru tau..

sebelum ni mengharapkan orang je kan..anyway, belajar itu perlu ye rakan2!


ini ada saya letak link ni...www.jejariruncing.blogspot.com

sangat2 suka jadi followers blog ni..suka baca crite2 ni kan :) hehe..

at some point we need to learn from each other right!!

so, lagu raya sekarang sedang berkumandang di opis..credit to abg nizam! yang dah x sabar nak raya!! semalam kak zana yg pasang koleksi2 lagu raya! hahah! mmg best! and semalam dah dapat kuih yg di order..iaitu kuih tart nenas kak faz!


:: Lebih kurang mcm ni lah kuih tart nye ::




suasana raya akan makin terasa tak lama lagi..ALHAMDULILLAh tahun ini di beri kesempatan lagi utk berhari raya bersama insan-insan tersayang..

:: Mari lah kita sama-sama mengejar malam Lailatul Qadar..sudah hampir ke malam2 yang terakhir ni ye ::

1 comments:

Anonymous said...

atlast berjaya gk tuka

Post a Comment