Berkurun lama~~


Assalamualaikum..

wah! berkurun tak ber falsafah dan mencoretkan kata2 di sini :)

bukan apa..kadang2 kekangan masa yg membuatkan den tak meng update kan semua blog nih..

macam2 yg telah di lalui...dari segi kerja dan dari segi pergaulan sosial ku..

sejak menjejakkan kaki ber practical ni, dah 2 training course yg aku join..which is sgt2 effective for office work and office environment :)

and the best part is aku menghabiskan masa weekend ku di rumah..dgn di kunjungi si kecil Fahym! sangat suka and sngat rindu!



:: si comel :: geram sangat2!




:: merangkak:: si kecil yg berusaha gigih :: :)

rindu sudah pd si kecik nih!!

haish! mcm2...and si farihin yg semakin lincah bermain dan berkata2..hehe..okeyh! sgt rindu..haha

anyway, hari2 ku di lalui dgn okey saja..handfone ku masih di dalam wad ICU..di mana harus di perbaiki..kerana x boleh nak switch on! heh! hari2 ku tanpa sebarang connection..sangat bosan!

hadoi...sekarang hobi baru aku ialah....

meng view2 blog2 resepi yg sangat menarik! hobi memasak aku bertandang lagi..


apa yg pasti, hidup mati ku untuk Mu YA ALLAH :)

0 comments:

Post a Comment