Berkurun lama~~


Assalamualaikum..

wah! berkurun tak ber falsafah dan mencoretkan kata2 di sini :)

bukan apa..kadang2 kekangan masa yg membuatkan den tak meng update kan semua blog nih..

macam2 yg telah di lalui...dari segi kerja dan dari segi pergaulan sosial ku..

sejak menjejakkan kaki ber practical ni, dah 2 training course yg aku join..which is sgt2 effective for office work and office environment :)

and the best part is aku menghabiskan masa weekend ku di rumah..dgn di kunjungi si kecil Fahym! sangat suka and sngat rindu!



:: si comel :: geram sangat2!




:: merangkak:: si kecil yg berusaha gigih :: :)

rindu sudah pd si kecik nih!!

haish! mcm2...and si farihin yg semakin lincah bermain dan berkata2..hehe..okeyh! sgt rindu..haha

anyway, hari2 ku di lalui dgn okey saja..handfone ku masih di dalam wad ICU..di mana harus di perbaiki..kerana x boleh nak switch on! heh! hari2 ku tanpa sebarang connection..sangat bosan!

hadoi...sekarang hobi baru aku ialah....

meng view2 blog2 resepi yg sangat menarik! hobi memasak aku bertandang lagi..


apa yg pasti, hidup mati ku untuk Mu YA ALLAH :)

Pagi hari~


Assalamualaikum..Alhamdulillah..bersyukur juga kerana diri ini masih lagi di bangunkan seperti hari2 biasanya ye...

semalam adalah ari g agak meletihkan bg sya..mana tidaknya, mengikut rombongan junior2 ke Pagoh bg Majlis meraikan la kononnya oleh TPMkita dan yg paling penting sekaligus majlis pelancaran Anakpagoh..and kebetulan UIA di jadikan sbg tetamu jmputan di ikuti juga dgn kehadiran dr universiti2 lain juga..


so, bertolak dr uia pd jam 830 pg..dan sampai di pagoh dlm jam 1 tgah hari..dan kami menghabis kan masa kami di muar and mencari makann yg menariks.. malngnya x sedap..huhu..

jam 5 keberangkatan TPM Tan sri muhyiddin yassin..




:: ketibaan TPM di sambut oleh org2 kampung ::






:: huhu ::




:: melaram sekejap sambil menanti kedatangan TPM :) ::





:: keberangkatan pulang..sambil bersalaman dgn junior suksis ::






:: berbaris.on the way nak balik ::




:: Suria petang di pagoh ::


selesai dgn semua ini, kami bertolak pulang ke KL pd jam 7 ptg..dan Alhamdilillah telah sampai ke UIA pd jan 11:30 mlm..