Yeah!


Assalamualaikum semua ;)

hope ceria2 selalu hendaknya..selesai sudah solat zohor, maka menatap lah aku di hadapan lappy ku yg comel nih ;P ( comel ke?? )

anyway, semalam sempat jugak lah membuat brownies chunky chuk.. haha..melepaskan kempunan ku..



:: nampak sedap kan?? tapi mmg sedap pun ::




:: tremendously "nampak" sedap ::

haha....ok..then, semalam tangan ni gatal lah kan meng "google diamonds ring...konon nak cari engagement ring lah kan...hahha

sungguh berangan aku nih...tapi seriously, which i could wear those epensive ring..serious x tipu..kalau dpt pakai sekali untuk amik gambar pun jd lah..nak tgk diamonds ring tu????




:: santek kan? harga pun sgt santek tau..hahha ::




:: this one pun nice..dari jauh pun dh bole nampak gedabak batu nya kan..haha..nice2 ::



:: this one is called cognac diamond..pheuw...extraordinary cantik ::


ini kirenya pilihan top 3 lah kan..tp, seriously banyak lagiyg canttttttttttttiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkk sgt!! hahha..luckly its just a photo..so its a dream ring lah konon kan..haha

mengira brapa bnyak duit gaji yg perlu di simpan utk mmbeli sebentuk cincin...hahha

0 comments:

Post a Comment