Bersua untuk sekian kalinya..


Assalamualaikum..

Akhirnya, sudah siap semuanya..Alhamdulillah...mengaarapkan pertolongan dari yang pakar..

baiklah, meneruskan percutian ku di rumah sehingga lah aku dipanggil semula untuk menjalani latihan Practical ku..

agak lama juga tiada karutan aku di sini..bukan apa.. kadang2 macam malas je kan...

baiklah, banyak kejadian yg berlaku..haruslah kan, perkara yg terjadi atas kita itu ada lah sesungguhnya kehendak yang Maha Esa ke atas setiap hambaNya ...

dan kita haruslah menerima semuanya sebagai salah satu ujian buat kita..

apa yg terjadi adalah pasti akan ada hikmahnya..

so, lately ni, aku sgt2 lah suka menagkap gambar2 awan..x tau kenapa..tapi the view is so tempting gilaaaa!!! will share with u guys..tgk tau!






:: mcm ada bentuk hati kan :: ( mcm lah kan ;P)









:: this is the view yg di ambil dari selekoh mahallah saya ;) ::



so, this is the view yg saya gemari ;) ada bnyak tp semua x di masukkan ke dlm lappy lagi..

will update later ya dude !

0 comments:

Post a Comment