Loving those moments..


salam...

weekend last week, agak best because spent most of my time dgn ummi and also akak..agk sedih sebab baba tak joined kami.

menghabiskan masa dan duit di singapore..hehhe...agak lama tak menghabiskan masa dgn ummi and itu adalah satu terapi yg sangat baik..

berjalan2 di Universal Studio sambil melontarkan duit di sana dgn hanya beli t-shirt je pun itu pun rasa mcm cekik darah giler..

besides, 3 org makan pun dah RM 65 ok!!

xpelah..let the memories kip in forever and ever..

will update more and the picta too.

line internet yg sangat lembap and most of the picture di rumah..

and to Nurulhuda Zakariya a.k.a akak sengetzzz, selamat berkursus induksi!

dah habis dh time relax2 yer..

heheheh!

p/s: final bakal menjelang, doakan yer agar di permudahkan semuanya..

apa yg pasti ALLAH BERKEHENDAK ATAS SESUATU YG BERLAKU..

sekian...

0 comments:

Post a Comment