:: Di Rumah ::


waah..aman sungguh suasana nya...huhu...sejuk dan sangat selesa..ya..aku berada di rumah sudah..hahahah..

sudah berapa lama ku x menjejakkan kaki di rumah...bkn apa, x berkesempatan...rumah dekat je pun..tp, nak balik punya lah payah kan...biasala..keadaan tidak mengizinkan..

yeah...sudah di rumah, apatah lagi makanan yg sentiasa ada kan..maka fikiran ku melilau nak masak apa kan...

kira2 mau buat kek..tp, tgk dulu keadaan ye...td jam 10mlm teman ummi g amik akak and baba pulang di jalan duta...biasalah, rutin mereka setiap minggu..

nak share gambar2 yg sempat di snap sewaktu performance di IPD gombak...hehe.




:: sengals....peace...waktu training ::




:: Training lagi :: panas yg amat..masing2 berkerut tahan panas ::




:: We almost ready for it ::



:: Nervous ::




:: Alhamdulillah..it's done...dgn pegawai kehormat..

it's a blessing for me to join this team..absolutely roxx!!!!!!!


p/s: thanx ejat krn meng 'snap' kan gambar2 ni...


sbnrnya ada lg gambar2 cume x amik lg kt photographer nya lg..thanx guys!!

credit to the juniors! CHE LAN, BELLA AND SAM ;)

Apabila hati terdetik.........


Iya.....Apabila hati terdetik sekali lagi...

sungguh..tersenyum leka mengenangkan hari-hari yang di lalui...

sehingga kini aku masih tersenyum seorang diri...

Apabila perasaan ini hadir sekali lagii.....

YaALLAH..ku pohon, agar di panjangkan perasaan ini untuk mu.....Aku Bersyukur di atas

kurniaan Mu YA ALLAH.....

Busy..


kesibukkan kebelakangan ini membuatkan terbatasnya utk aku mengupdate kan story2..

19hb Feb baru saja selesai mengadakan persembahan di IPD Gombak..

disaksikan oleh OCPD dan org besar gombak..

Alhamdulillah, mendapat pujian dr seorang hamba Allah ni yg x habis2 memuji kami..terima kasih utk itu...

kali ini dgn menggunakan M16 dn tidak menggunakan Mac5 spt biasa..

tgn kami semua ada yg luka, biru dan lebam..n terseliuh..ape2 pun, tanggung jawab harus di laksanakan tanpa banyak songeh dan rungutan..

credited to the juniors! syabas buat Bella, cik Lan, dan Syam (sam)...u guys rocks!