~~ Raya~~


Salam..

Aidiladha di sambut dgn begitu sederhana pada tahun ini and Alhamdulillah dapat makan ketupan and rendang..pergh..mmg berbaloi sangat..

x dilupakan jgk dgn laksa, makanan tradisi keluarga dan juga sup2 tulang...biasalah, hari raya korban kan..banyaklah daging and tullang2 di makannya...

mmg lps ni weight loss programme lah jawab nya! takut uniform x muat..hehhe...

btw, esok iaitu 20hb akn pulang semula ke Kuala Lumpur dan berakhirlah percutian ku yg sememangnya aku beseronok2 dgn kepulangan ku kampung kali ni sbb dpt lepak dgn sedara mara..

yelah, dh lama xsambut raya kan sama2..chewah ;P

kebetulan, tahun ni ummi x involved dgn majlis kurban kt ofis dia and tahun ni pulak, aku start kursus lambabt..so, aku ada bnyak lagi masa utk spent time aku di rumah hendaknya..

masih buntu fikiran aku memikirkan aktiviti yg nak di lakukan pada musim cuti ni..sbb nya, laptop aku di serang oleh virus!!!!!! mmg dugaan...

maka, x tau lah bila boleh di baiki nya ya..baiklah..sejurus aku sampai KL i'Allah, akan cube meng ' update ' kan apa yang ptut..

ni ada pict yg nak di share kan..hehe..sgt suka pict ni sbb candid dari akak.. di umah m.cik and tgh layan perasaan lah kononnya kan...buang tebiat sekejap ;P






:: new hobby (maybe) ::


ngee~~ melayan perasaan yg tengah sengal..just miss the moment spending tyme with cousins~~


p/s: x reti main pun..juz lagu2 sengal2 boleh lah..hehhe..thanx to aiman sbb bg pinjam jp yerk ;)

0 comments:

Post a Comment