People~~


iya...title nya people sbb mmg dah tak tahu nak letaktajuk apa...mata masih x di pejam and sekarang aku berada di bilik O.R dan waktu sudah menunjukkan jam 4:42 pg dan sebentar lagi aku harus mengejutkan sahabat aku yg sorang ni..
tujuan tak melelapkan mata adalah kerana ingin mengulang kaji pelajaran utk periksa hari ahad dan juga isnin..
tp, aku rasa, setakat ni, mcm tak dah lah aku fokus sgt pun kat buku..kejap2 buka buku lain iaitu "FACEBOOK"..haish....mudah sungguh iman ku tergugat..

bercakap tentang buku ni kan dan berkaitan sama sekali dengan exam akhir tahun ni kan, haish, urut dada je lah~~
bayangkan, mmg banyak lah jarak dari sehari ke sehari paper aku..hadoi..mmg lah best...tapiii.....
macam lalai and banyak sgt main...sesungguhnya diri ini tak adalah genius mana pun..and semestinya saya mmg sangat malas..tak tahulah bila masanya nak rajin..hanya Allah yg mengetahui segalny...

manusia oh manusia!
sempat lagi tadi aku mendownload google chrome..ya, aku baru je pakai google chrome dimana sekarang ni mmg dh berlambak dah yg pakai..hehhe..maaflah, kadang2 malas nak mengambil tahu pun...

sempat membaca artikel2 yg menarik tetapi rasanya baiklah utk simpanan sendiri bukan tak mahu share, cuma macam segan..biasalah..kehidupan seorang wanita kan ;) hehe..tp, tak ada apa yg sangat serius pun..

beberapa hari lagi, hari raya Aidiladha bakal menjelma dan utk tahun ini, kemungkinan kami sekeluarga akan pulang ke kampung and hendaknya perjalanan yg akan kami lalui juga selamat...

kepada rakan2 lain juga, selamat pulang ke kampung dan ingat lah orang yang tersayang ^_^

sentiasa berhati2 di jalan raya..

jagalah kesihatan semasa cuti, jgn makan banyak sgt daging, takut darah tinggi..cuba seimbangkan yerk ;P

Selamat Hari Raya AidilAdha~~

0 comments:

Post a Comment