~~bersengkang mata~~


sudah jam 4 pagi dan mata ku di paksa lagi utk tidak tidur lagi...

tp, jam 10 td sudah ku rehatkan otaak ku dari pada menerima apa2 maklumat sbb, the brain need rest sometimes..

yaAllah, moga2 dipermudahkan lah segala apa yg kau inginkan terhadap hambamu ini..

jam 9 pagi nnt akan bermula lah peperangan aku dengan pen dan juga kertas..ini adalah paper yg kedua akhir sblum 15hb nnt..lusa je pun..

kemudian habis sudah utk sem ni...

otak berjalan2 mencari agenda untuk di lakukan semasa cuti nnt..3 minggu bercuti..huish..mmgg agk lama kurasakan..

selain daripada muhasabah diri aku ni pada masa cuti, haeap2 akan ada input yg baik hendak nya ;)

huhu..so, dlm masa cuti nnt akn ku cuba berkongsi ilmu tentang apa yg ku pelajari nnt yer ;)




:: macam nak g jalan2..huhu ::
( in tasik kenyir masa ni )

0 comments:

Post a Comment