Rindu..





SILENT DRILL TEAM


Lama tidak mencoretkan kata2 di sini..mem busy kan diri dgn latihan yang ada..sehingga kadang2 lupa akan tanggung jawab yang asal..tp, kerana minat harus di lakukan jua...

menjelang 15 Oktober ini, satu majlis watikah pelantikan akan diadakan di IIUM ini..watikah pelantikan bagi pasukan kawad senyap yang pertama di IPTA di seluruh Malaysia...

latihan yang konsisten akhirnya membuahkan hasil..walaupun banyak rintangan dan pahit jerih yang di hadapi oleh kami semua, kami harapkan agar ianya membuahkan hasil..

ikatan silaturahim diantara rakan sepasukan amatlah seronok..saling bantu2 membantu dan tidak mementingkan diri sendiri..

di dalam pasukan inilah kami belajar utk menjadi lebih sabar dan hormat di antara satu sama lain..selain itu, kerja kuat diantara menggunakan fizikal dan juga harus cekap dalam pemikiran..

tarikh2 keramat yang sebelum ini di takuti oleh kami, alhamdulillah telah kami berjaya harungi...oktober ini menjadikan kami lebih sibuk..dan juga kami harus fokus dengan keadaannya...

doakan kejayaan kita bersama dan semoga usaha kita ini membuahkan hasil dan sama2 menaik kan martabat pasukan SUKSIS UIAM ..



GOOD LUCK n LOVE U GUYS!

3 comments:

irish~ said...

He2...Happy tgk korang sume beraksi!
tahniah adik2~

irish~ said...

Mcm mana nak "LIKE" kat cni???hu2~

Nasha Zakariya said...

like kat post x tau..like kat blog boleh :) hehe..ada button like kat bawah blog..hoho

Post a Comment