so long~~


huhu..dah lama x aku menghupdate kan blog..utk pengetahuan semua aku baru saja selesai dgn midterm..yg berderet2 selama 2 hari..adoi..sekarang ni mem busy kan diri di library sebab nak menyelesaikan dengan assignment yang bertimbun..ha, kan padah bila suka buat kerja last minute..

nak2 plak nak raya kan, lagi lah masing2 nak setelkan kerja awal2..lagi pulak 1 hb september ni ada lagi 1 midterm tp at the same time kena submitkan assigment..rasa macam nak termuntah la plak..huhu..~~sabau nasha..bulan posa ni~~

dah tu, materials pun tarak lagi..dah tu, nak kena buat kerja bagai kan..sabau jelah..then, nak balik umah pn macam dh x sempat..event pun dah makin dekat dah..huhu

utk pengetahuan semua, bulan oktober ni di jemput ramai2 hadir utk menyaksikan persembahan kami, pada 15 Oktober di CAC (cultural activity centre, iium gombak..mari lah sama2 memeriahkan malam terebut nnt ye :)

ok lah...sampai di sini dulu yer..lagipun, nk sambung buat keja sikit..

selamat berbuka puasa dan semoga tahun ini, puasa kita akan menjadi puasa yang lebih baik dari puasa2 yang lain..dan semoga diterima amalan2 kita yang di lakukan..

0 comments:

Post a Comment