khayalkah~~


Dlm kiraan 3 hari yang akan datang, besar kemungkinan kita semua akn menyambut bulan yang paling mulia sekali iaitu Ramadhan Al-Mubarak..

dan aku di kejutkan dgn berita dr ummi ku yg besarkemungkinan satu family aku tidak akn beraya di kampung..tp,akn beraya di Arab saudi :)

YaAllah..aku st terkjut jugak dgn news tu kan..aku igt maybe tu semua mcm ajak2 ayam je dari baba and ummi kan..rupa2ya mmg betul..

aku di suruh amik gambar pasport bgai..then, kitorg hari tu dh kena suntik dgn vaksin...bukanlh hari tu, tp semalam..hari jumaat..kat clinic UIA je pon..mula2 nak amik injection kat pusrawi, tp, lps baba tnya kawan2 dia, dia pun suh la kitorg g UIA..adoilah...

So, skg ni juz tggu visa dari kedutaan saudi..so, it takes abt 1 month sblum tarikh yg nak berangkat..

tarikh yg tlh di beritahu berkemungkinan aku berangkat pada 7hb september-19hb september aku akn berada di sana..

huhuhu...hanya itu permintaan ummi and dia sgt hrp yg kitorg dpt g sama2..huhu..sgt terharu :)

terima kasih baba and ummi :)

0 comments:

Post a Comment