yuhhu~~


helloo you all's..hahha..hari ni baru sempat nak update blog..bukan apa..sbb xda masa kot and mcm mls skit..xda mood..huhu..nak mengemas utk bawa baju g terengganu and at the same time kemas brg2 nak balik campus..i'Allah esok klu diberi kan keizinan olrh ummi ku, nk ke campus jap..saje nk membantu rakan2 utk ta'aruf and menghilangkan kesangapan yang teramat di umah ni..haha.then, hari jumaat g campus balik sbb nk tumpang letak barang2 kat sana sbb nnt di jangka sampai ke uiamasa hari isnin pagi..pulak tu seb baik balik KL naik flight..di sponsor oleh baba..then dari ofc ummi, macam biasa amek tren dr masjid jamek dan menuju ke putra gombak sblum trus ke taman ilmu dan budi yg di rindui..huhu..UIA ler..mana lagi..hoho..dan akan menemui sahabat2 yg dirindui..and akan bermulalah kerja ku yg akan menimbun2..hadoi...haha

HIDUP MESTI DITERUSKAN!

2 comments:

NerDy HuNK said...

kesangapan?
slrppppp

Nasha Zakariya said...

erk..oit..yelah..boring...sangap...y?

Post a Comment