Selamilah~~


hmm...nak start mcm mana ek?hoho..is listening " selamilah cinta" by amanda imani~~ huhu..best..bila dgr lagu ni, terimbas balik the feelings yg aku pernah ada over past 2 years..huhu..tp itu dulu..and perasaan tu pernah dtg lagi after 1 yrs heart broken..haha..tp dgn bf org..sgt x baik..and yes masa tu pun actually x sedar pun yg ada perasaan yg macam2 sbb he is the most understandable man yg sllu akan ada dgn aku bila aku rindukan ex aku and to the extend dia akn sanggup lakukan apa shj utk aku lupakan ex aku ni..haha..sgguh bgus shbt aku..stp pagi, akan kjutkan aku bgun subuh..and akan mulakakn converstion and menyuruh aku snyum stp pg ;) sgt lh best bila dgn dia..borak2 dgn dia pun dgt best..smpi satu thp aku sggup tengking dy sbb aku x leh nk lupakan ex aku..oh beb!!! hahha...syg sgt sama kamu! tp, kamu pun ada masalah sdri kan..si buah hati kamu x menghubungi kamu kn..kamu rindu sgt dgn buah hati kamu kan..tp ap yg kamu boleh lkukan..kamu menghormati permintaan buah hati kamu itu kan ;) sungguh tabah wahai beb aku yg sorang ni..sentiasa sabar and x mudah melatah mcm aku..and x pernah tinggikan suara kamu bukan! oh beb! sbb itu aku sgt sayang pada kamu..huhu..tp,kamu x sedar kan, bhawa aku ini mmpunyai perasaan yg x sepatutnya aku ada pd kamu...mgkin kamu x tau bukan sehinggalah saat ini..aku x mmpu nak buang perassan walaupun kamu sudah berbaik semula dgn buah hati kamu and aku tumpang bahagia kamu sudah baik dgn buah hati kamu and suka melihat kamu tersnyum semula ;) sehingga saat ini aku masih x boleh buang kengn bersama kamu..aku mmg xboleh nak lupakan kamu wlaupun kamu pergi..setiap saat, aku sbnrnya tggu kamu..tp, ini semua hakikat kan, kamu bukan utk aku and aku harap kmu selalu bhgi..sbb shingga skg kamu masih sya sayang and kamu masih saya rindu ;)

**jaga diri kau untuk aku** ayat yg kamu x pernah tinggal klu kamu msej aku..and
**jaga diri**

aku msih tggu kamu wlaupun benda itu x pasti.. ;)

sayang kamu beb!

0 comments:

Post a Comment