Living without u..


listening to mariah carey and boyz 2 men!! haha..lepas satu lagu ke satu lagu aku dgr..adoi..all the memories r kip playing back in my mind! tu lah...bosan kan..xtau nk buat ape dh..and yes, always missing the wgnians buddies..and dgr suara akak di luar bilik mencari2 baju2 nya utk di gosok..sbb nak kms2 beg bju beliau..oh! dy sdah mau pergi..kali ini for real! wishing air mata aku x kan jatuh bila dy nak berangkat nnt..adoilah..mcm mna pulak perasaan ummi..adoi..dy bz dgn fisioterapi nya and also kerja opis nya..hope sgt bila akk dh g kedah nnt, dy akn cuba mem bz kan diri beliau jgk..sbb nnt ak pun dh start sem jugak kan..huhu..mmg lh akk akn blik evry weekend ( itu pun klu dia xda kes lh kn)and as if mcm every weekend aku akn balik kn every weekend..bak kata anis, umah sekentut je dr kampus..bnyak cantik kau! hahha...umh sekentut x sekentut pun dlm 45 minit jugak dari subang jaya kke gombak ni..haha..x pelah..hidup ini x sepertinya yg selalu yg kita selalu bayangkan bukan..haruslah cuba utk menghadapi apa shja kemungkinan yg bakal menimpa ;)

there can be miracles when you belief..who knows what miracle you can achieved..when you believed, somehow you will..just belief! have a faith!

**REMPAH RATUS**

0 comments:

Post a Comment