Peace ya all ~~


Hello people :) this is some of the things that I really want to share with dearer readers ( kalau ada lah kan :) ) tipulah kan kalau dlm hidup kita ni tidak ada apa-apa peristiwa yg berlaku towards us kan..but, sometimes, we tend to keep it as one of our own stories and sometimes we think that it can’t be shared with the others..Me too exactly :) there’s a point that in our life that we think the existence of us in the world doesn’t mean anything..kan?betul tak? Kita akn fikir benda tu bila kita rasa yang kita dah tak sanggup untuk handle the problems yang ada or kita rasa at some point where you are among the people but they do ignore you just because they think that you are not good enough for them! Ugh! That’s life is..They sometimes doesn’t think that you are worth it no matter who you are..Different people with different gift..Everyone is gifted actually just the matter whether we know it or we just do not want to know about it..huhu..

Ok then..bunyi macam serius je kan hal tu. Tapi sebenarnya tak ada apa pun yang berkaitan.so, hari jumaat malam, aku akan berangkat ke Terengganu dgn ummi for some vacation lah bg aku tp sebenarnya lawatan ofc ummi buat.lawatan surau ofis ummi..tempat2 yg di jangka pergi ialah, tasik kenyir, taman tamadun islam, masjid Kristal, rumah anak yatim and rumah orang2 tua..so, aku akan cuba utk menahan air mata sbb aku sbnrnya agak sensitive sikit klu g umah2 anak2 yatim and or tua..adoi..nnt aku pulak yg over dr staff ummi nnt :) hehe..btw, nmpaknya aku yang paling muda dlm awatan ni sbb dari list name yg aku tgk tu, mcm aku je yg paling muda..ah, and ada lg sorang yg muda setahun dari aku..huhu..ummi kata dia tu imam..or so called as IMAM MUDA..hahha..iyolah tu kan..ngee~ we’ll wait n see mcm mna nnati..hehe

Will be in Terengganu from 10th of July till 12th of July..

1 comments:

Aris Agus said...

enjor ur honeymoon..

Post a Comment