Friendship!


we have friends kan..tp x semuanya friends tu kita boleh percaya 100% kan??kadang2 dgn diri sendiri pun kita x boleh nk percaya sgt kan..huhu..juz that, nak share yg saat ini, baru aku faham what's friends are for..they will be by ur side when u need them..u always try to cherish them with your own ways.. you always try so hard to serve them and u always try so hard to always make them happy..bg aku, tnpa dorg ni, aku mybe x akan tau apa yg patut aku tau..manuasia mmg mudah lupa diri kan..dan sesunnguhnya setiap perkenalan tu pasti akan ada perpisahan..walau selama mana pun kita berkawan tp yg pasti suatu hari nnti kita akan berpisah dan akan membawa haluan masing2 utk mengejar cita2 dan impian yg kita cuba kejar selama ni..dan mungkin juga ini yg akan berlaku pada kami semua kan..mempunyai sahabat yg rapat adalah satu kenangan terindah buat aku.

tp, seberapa lama kah kita akn selalu begini rapat?? suatu hari kita akn mempunyai kerjaya sendiri dan suatu hari juga kita akan mempunya keluarga sendiri dan yg pastinya pada saat itu kita sudah pun lupa ttg persahabat yg pernah terjalin suatu ketika dulu..di tempat belajar inilah kita mengumpul segala keindahan2 memori..selagi kita mampu, kita akan sentiasa mengumpul segala memori tu..dan akan di jadikan sebagai kenangan dan simpana cerita buat anak2 dan cucu kelak :)

lagi beberapa sem, dan aku akan menamatkan pengajian aku and totally terasa sayu bila membayangkan keadaan ini...meninggalkan segala kenangan dan akan memulakan hidup baru dan akan meng"implementkan" pembelajaran aku di sini..sentiasa akan mendoakan kejayaan buat sahabat2 semua and hope u guys will always have a good life :)




~~ you guys always make my day~~ thanx ~~



the time we had together is always gonna be the sweetest memories ever..let's find life and we meet up when the time has come~~ searching for the life is not the hardest thing whenever u guys are around~~ u guys make things easier.. :P

0 comments:

Post a Comment