:)


there's nothing i can say :) just trying to smile jer...sorry for the late update of the blogs..anyway, i've make the blog looks new kan :D credit to ejat sbb tolong aku mencantikkan blog ni ( yelah, aku bukan reti sgt dgn benda2 ni) ok...then, yg membuatkan lambat update ni sbb aku baru pulang dari kuantan..huhu..mengikut mmber jalan2 ke UMP Phg..jalan2 tp x jalan sgt..and yg best nya, buat keja gila sbb g ke kuala terengganu yg x sampai seharinya kami melepak di situ..sempat lh singgah pasar payang and masjid Kristal and x lupa juga masjid terapung..SUBHANALLAH..sungguh cantik and indah semuanya..termasuk pantai batu buruk and the teluk cempedak kat kuantann..then jalan2 pusing terengganu area2 cendering bagai..macam2 lah..and semalam, selamta sampai di hostel jam 2 pagi..huhu..agak letih jugak. tp mengenangkan kelas, aku bgun lah jugak pagi nya..xkan lah nk ponteng kan :P

huhu..anyway..theres a feeling inside of me yg aku susah nk mengexplainkan di sini yerk..entah..rasa kan better xda perasaan lagi bagus drpd mmpunya perasaan..oklah..persetankan semuanya..! hidup harus di teruskan! hahha...ayat yg selalu aku gunakan..kadang2 dh xda modal lain dah nk cakap utk senangkan hati ni..

kelas2 hari ini, alhamdulillah, dpt focus jugak, wlaupun adakalanya tewas jugak mata ini utk sentiasa terbuka dgn jayanya..haha..tp, dpt jugaklah masuk input dlm pale ni kan..so, maybe lps ni akan cuba kuatkan diri ni utk lebih kuat membaca..sbb sem ni mcm kena bnyak membaca..adoilah...kena lebih sikit dari sem2 yg laen..huhu

~~ Berikan Hamba-Mu ini kekuatan Ya _Allah~~

0 comments:

Post a Comment