At last~~


Salam..akhirnya pada tarikh ini dpt juga aku mencoretkan serba sedikit dlm blog ni..maaf yerk..sebab xda masa kan..

ok lah, sebenarnya baru saja selesai dgn program kursus pra perkahwinan yg di adakan di kampus aku ni.dan aku membantu kawan2 sekalian dlm menjayakan program ni..Alhamdulillah ia selesai juga walaupun terdapat sikit masalah tp semuanya dpt di atasi :)

jadi, selpas mengikuti kursus ni, aku sedikit sebnyak mendapa ilmu yg di mana boleh du guna pakai bila aku menempuh ke alam itu yg di mana aku sendri pun x tau bilakah ia akan tiba..yg pastinya, bukan sekarang yer..jgn risau..sekarang ni bnyak lagi perkara yang harus aku lakukan..

aku nk teruskan harapan ibu bapa ku :) susah payah mereka membesarkan aku dan sekarang aku nak balas jasa dan budi baik mereka yg selama ni susah payah dlm mendidik aku..
kursus itu di jlnkan 2 hari sabtu and ahad..then aku ada meeting silent drill..sbb bnyak benda yg harus di lakukan sekarang..puasa x puasa program harus on ya! :)

jemputlah melawat blog silent drill yer :) hehhe..

di samping itu, assigment and quiz and midterm panjang berjela dlm list..references pun dlm pencarian lai..harus ke libry mungkin..huhu..then, nk study lagi..adoi..permudahkan lah segalanya.....

0 comments:

Post a Comment