~~Aku mahu berubah~~





Membelek2 website iluvislam.com..huhu..terdetik jugak di hati ni nk berubah..tp, bilakah masanya pun aku x tau..sesungguhnya semua itu harus ada kekuatan bukan? kadang2 aku sendiri x mampu untuk ada kekuatan macam tu..yelah..iman x kuat lagi utk menghadapi apa juga kemungkinan..senang kata, takut utk menghadapi risiko..tp, sayu betul mengenangkan perubahan..huhuhu..berikan kekuatan, dan dorongan yg perlu utk aku :)

setiap insan mempunyai keistimewaanya yang sendiri..cuma, x tau sama ada orang di sekeliling dpt menerimanya atau pun tidak..

org sllu ckp, peduli kan apa org nak kata..tp, x semua tu kita harus ignore je..cuma kadang2 semua itu kita lakukan sbnrnya utk kepuasan hati and at the same time utk memujuk hati kita dari sakit..apa yang pasti, aku harap hidup aku ni sentiasa di lindungi oleh Nya~~

cuma aku takut suatu hari nnti aku leka dgn apa yg ada di sekeliling aku..

1 comments:

Anonymous said...

da niat nak berubah itu da baik...Allah suka sesuatu y sedikit tp berterusan.mksdnya biarlah perubahan itu sedikit tetapi berterusn.dihrpkan nasya terus istiqamh dlm nk merubah ke arah kebaikn..xrugi sbnrnya..kebaikn utk dri sendiri jgk..=)

Post a Comment