To share~~


ola and selamat malam..waktu menunjukk jam 12:09 mlm ( di laptop ku) huhu..baru ada time free.hari ini, tetbe mood masak mcm ada and teringin nk masak sup ayam..g kedai and beli kentang, bawang and daun ketumbar..hhuhu..then beli t.up fon jugak..sbb sng nak mesej dgn ummi n akak yg bercuti di china..dh nk masuk 5 hari lh dorang g..and ari ahad nnti balik kl..and fuh! puas dpt mkn sup and roti..well, dh x mkn nasi sgt sbb nak kena lost weight..uniform den dh mcm ktat skit..xmo2..nnt x selesa..then, kebetulan baba balik hari ni dari kedah, igtkan naik flight or bus, rupanya, drive dari kedah tp ada temanlh..dato' jamil and wife and irfan anak dy..well, they sleep a night here..huhu..then, aku jamu lah sup ayam ku and also goreng syur bendi,letak udang as a perencah and also ikan bakar..ada jugaklah lauk lain yg dipanaskan..huhu..lapar punya pasal, sup ayam tu habis dgn jayanya..letak kentang je pun sbb carrot n salari lupa nak beli..hehe..terlupa...then, jamu teh tarik juga..nk minum panas kan..and suddenly, masa tu ak tgh tgk tv and baba panggil and dato' jamil ckp sdp sha masak ni..nak x jdi lecterur kat Insaniah ( Kolej Universiti Insaniah,kedah) KUIN?course hotel and management?hahahahahha..gile terbeliak mata aku...hahahhahahha..lawak giler..sbb course tu baru di offer..hello...lari dari bidang kot..hahha..tgklah..K.I.V dulu..ngee~~entah betul entah tidak..saje nk bgurau kot..and aku ckp, lari bidang tu unce..political science to hotel and management..haha..no hush! sgt lawak..akn ku ceritakan kt ummi and akk lps dorang balik nnt..heheh..sgt lwak..ada ciri2 ke nk jd lecturer??oh no! giler lah..xda ciri2 pun..what ever it is..we'll see..future, xda sape boleh ramal kan..yeah ;)

0 comments:

Post a Comment