SUKSIS






Kor sukarelawan siswa siswi pdrm-something like which we can be proud of it..huhu..mcm aku sorang je kot yg proud kan..anyway, sesiapa yg menjoinkan dirinya akan menghadiri majlis tauliah taman latihan yang akn diadakan di universiti2 yg terpilih di Malaysia~~dan itu adala moment di mana secara rasmi nya kami semua telah seamat menjalani majlis graduasi kami..huhuhu..and kami amat berbangga kerana telah menempatkan diri sebahagian daripada Pdrm juga..and kelebihan join suksis ada byak..kmi nelajar menembak, camping and also kawad! which is ramai yg agk x suka kan..tp, as earlier said yg i'm no kinda person who lurve books kan..and anyway, people has their own opinions ryte...this r some of the klips yg ada dlm youtube and the latest tamat latihan punya video di UM pada tanggal 19hb jun 2010

and u guys are invited to gve comments about our kawad activities..sgt best..next sem or next year will be my last service utk suksis and will miss all the routines sbb our life bila start long sem will be hectic ever...setiap pg rabu jam 6.30 kena himpunan pagi and need to wear uniform in the campus and its compulsary..then hari sabtu dr jam 645 pg until 5 ptg adalah waktu kami melepak di padang kawad..and its so penat, tp, apakandaya.its fun ;)and yet, menguatkan tali silaturrahim jugak..banyak kursus2 yg mengkehendaki kami pergi, krsus prtolongan cemas n yg pling best, SMD- seni mempertahankan diri..sebab sensei nya hoot! hehhe..out of topic actually..but then semua tu adalah membantu kami di kmudian hari and kdg2 semngt berkobar2 nk masuk polis..tp, mcm x layak jew..hehehe...biasalah, kriteria sesetengah tu x mencukupi..klu ada rezeki, mna tau boleh join pasukan pdrm and nak sgt menembak! bang bang! the sounds yg agk memeritkan telinga den ni ha...adoilah...semuanya best!

since day one aku masuk ni, huhu..memang agk gerun sbb tgk all the seniors kawad semua, tp kitorg rasa, itu semua as a challenge buat kitorg and sehingga tahap tua, kami makin rapat dlm satu platun and kerjasama itu amat penting ye dalam sesebuah pasukan, jd kami boleh di katakan mendapat pujian dari ketua penyelaras kami n ramai juga yg puji pltun kami agk ok kawad! huhu..tp, kami kena usaha lebih utk masa yg akan dtg dan bila masa kami semua tiba, kami akan lakukan yang terbaik.SKUAD 1 08/09..love u guys!

~~to be continued about SUKSIS~~

4 comments:

Fluke RedempTion said...

bakal polis... hehe

Nasha Zakariya said...

hahha..iyolah tu ;)

azuha rahimi said...

wah...dh jd puan......assalamualaikum puan...:P

Nasha Zakariya said...

:) ALhamdulillah.... waalaikumsalam..

Post a Comment