Rasa mcm nak makan~~


Huhu..hari ni punya breakfeast is roti canai and nasi lemak and also ad cereal..baba beli pagi td..huhu..and pilihan ku ialah roti canai and home made teh tarik..huhu..sedap! akak and ummi text tnya breakfeast ap..dorang dh jemu mkn chinese food..hoho..no teh tarik for them only chinese tea..yeah..( gasak lah, nama pun tmpt org kan) jahat brtul aku nih..hahah..then diorg tnya nk masak apa pulak hr ni..tp, mcm xda idea nk masak ap sbb nasi lemak ada lg 3 bungkus kot n still ada roti canai..huahua...then ummi ckp, nanti kitorg balik tolonglah buat cake chocolate..haha..inilah nasib ku di rumah..mcm mana nk kurus klu asyik kena masak..dh masak, aku yg ngap, konon2 nk rasa lah kan mknn yg aku buat tu..haha..and akk request nk laksa! aku ckp, banyak saaanntteeeekk! haha..balik malaysia dulu lah then kita masak together2 ok! huahua..cian dorang..kat sna ujan pulak tu..and baba asyik gelakkan dorang sbb asyik mkn mknn yg berebus and x da rasa..haha..biasalh..saje nkmenjeleskan..hehehe..adoilah..suka masak..suka mkan..tp xsuka jadi gemuk sbb nnt cepat penat and baju bnyak x muat..huhu..nnt kena perli dgn ummi..huhu...x apolah..dorg balik ahad ni and can't wait for them to come back! they shopping! hahaha

2 comments:

Fluke RedempTion said...

minum air suam je xyh mkn... haha

Nasha Zakariya said...

erk..hoit..dihydrate lah aku..low blood pressure ok! hahha..senggals ;P xda zat2 yg cukup utk badan aku ni.

Post a Comment