Nuting to say ke?


huhuu...lagi beberapa hari akak akan pindah ke kedah bcoz she finally have been transfer there for a better post in mahkamah alor star..maybe ini ada lah rezeki buat nya..ia akan mula lapor diri pada 1hb july supposedly, tp dy minta di lewatkan supaya melapor diri sebagai majistret pd 5hb july oleh sbb kerja2 yg dy perlu selesaikan di mahkamah shah alam..sgt sedih sbb lps ni umah ni akn jadi lagi sunyi and ummi will be lonely at some time..ada maid pun, tp klu x fhm bahasa kita x guna kan...huhu..lps ni dh xda org dh yg boleh amik kat campus and dh xda org dh nak anta g balik cmpu and dh xda org yg boeh men t.up kn..huhuh...tu mmg x pntg sgt..it just that my life will be so much bored than usual..staying alone at home is not a best way kan tuk ilang kn boring..and i noe, akk pun mcm berat hati nk g sbb most of her friends will be missing her like crazy..dh xda geng nk lepak2..but that's life is..macam kata ummi, maybe rezeki akak kt kedah and mna tau jodoh dy pun kt kedah..we'll wait and see..as for me, will always support my sister..the one and only my big sister! my treasure and my back bone! gonna mish u akak..no more laugh at home like we used to do and no one will wake me up every weekend and knocked the door using hanger! haha! will miss all the craziness that we used to do ;( kalu dh start sem ni, mmg payah lh nak jumpa..and bknnya akak akn balik every weekend...so many works to do kan! huhuhu..akak, do always be on my side whenever i need u k!

0 comments:

Post a Comment