My Beb~~



ok..done with all the suksis stuff (eventough bnyak lag)..xpelh, later kita story mory yerk..and anyway, in mylife there's important to have frenz kan..mmg ramai kawan2 ki disekeliling ku and im proud of it to have such wonderful peoples surround me..and anyway, since becoming an officially of the uni students, org sllu ckp yg masa skg ni, klu sape yg x pandai jaga diri, mmg akn mengalami culture shocked..alhamdulilllah aku x bgtu kot..aku rasa lah..and anyway..kawan yg baik tidak akn sesekali menceritakan kburukan kta kpd org n kita pun kenalh jaga adab semua tu yerk..when we trust them they need also to trust us and we dont have to believe them 100% if u dun want to kan??that's people do..there comes and go..tp, tulah, x semuanya elok kan..kdg2 apa yg kita sngka baik,rupanya itu yg jahat utk kita dan apabila kita jhat, itulah yg terbaik utk kita..setiap yg di lalaui ada sebabnya..salah kita sendiri kah atau sebaliknya..kita sbg manusia x boleh nak memuaskan hati org lain dan even hati kita sendiri pun kita boleh nak puaskan and apatah lagi apabila org yg kita baru kenali..x semudah itu bukan??pengalaman itu mendewasakan kita..kita ambil yg baik dn lupakan yg kiurang baik..x perlu lah ada perasaan hasad dengki terhadap kawan sendiri walaupun kadang2 hati kecil yg dirasuk oleh syaitan durjana itu kadang mengiyakan apa yang kita rasa bkn? nauzubillah~~ moga2 di jauhkan..
sahabat itu sukar sekali untuk di cari ganti..kita berkawan bukan untuk mencari musuh, tetapi untuk merapatkan ukhwah sesama umat..gaduh tu memang lah adat tp harus ingat. persahabatan yang terjalin itu amat bernilai bukan..sukar untuk di ganti dgn wang ringgit..terima kaseh kpd kengkawan yg sudi bersahabat dgn saya ;) hehe..sesungguhnya diri ini x pernah lari dr kesilapan (mmg sllu buat silap)huhu..tp apakan daya, aku manusia lemah..ingin memperbaiki diri utk menjadi insan yg lebih baik di masa kan datang di sampin di bimbing oleh teman2 sekalian..
kawan2 ku yg amat disayangi: anis tahir- thanx so much for all this years ya..u treat me as your lil sista eventough aku tua sikit dari kau and also do always giving me hope in searching for the right ones and also for sharing every moment that we have together..syg ko sgt beb! then, Khairul Asrar- ur the man that always wanna make me laugh la bro! hehhe...tq jugak kt hg sbb sllu mengejek2 aku yerk and itu akn sllu ku ingat..hehe.. next, Abdul noorazim kawan yg paling senyap yg pernah aku ader..hehhe..gelak tawa mu dan senyum simpul mu menjadi kegemaran dinie..hahha..tunang mu..ngee..hehhe..budak paling diam n pemalu yg pernah aku kenal..hahah..azim2..hehhe..tp, pandai jgk ek ko kenakan aku..hahha and last bust not list Ilmam Faqeh ..huhu..penasihat bg kami2 sekalian..hehhe..(penasihat ker??) hahha..anyway, this men always menasihati kami semua ;P sgt menghargai..bagaimana lah hidup kita semua di masa yang akan dtg?apa akan jadi pada sahabatku WGNians sekalian??oh! gonna miss u guys in 5 years more..huhu..promise nk berjiran kat melaka??haha..that's just a sweet dreams for us!

0 comments:

Post a Comment