Life~~ 2..




Study and study and study..wohooo! pergh...since when pulak kan aku suka~~anyway, people used to say that study life ni lah yg heaven , u dun need to woorie about ur time, no need to worried about traffic jammed, and u no need to stress bcoz of the workload??yeker??rasa mcm sama je lebih kurang..is juz that, student have much time to spend by hanging with frenz, go to the gym, having fun in jog every evening around the hostel, have so much times to do all the stupids stuff..i guess so! itu semuanya bergantung kpd situasi jugak kot..yelah belajar nd kerja adalh 2 benda yg sgt berbeda ya...kita x communicate formally with the people kan, lain lah mcm bila u dh start kerja, so u kena ada tatasusila yg betul la utk di approachkan kpd org lain..and anyway, semua itu pasti kita akn lalui juga ne day..semua akn merasa juga hectic life bila dh bekerja kan..huhu...do the best always get the best..

having frens like them is so fabolous!haha..so best gilerlah!

0 comments:

Post a Comment