I'm a big fan of him!





Yes..anuar zain is my favorite singer ever..huhuhu...sangat kagum dgn bakat yang dia miliki till now and his voice is always the sam and his tone of his voice mengalakan marc Anthony..yuhuuu..and boleh dikatakan semua lgu amat dikegamari selain the lyrics is sooooooo nice and touching and always make my hearts melt ever! eventhough kawan2 pun mcm x suka kan anuar zain, tp xtau lah kenapa..di Malaysia ni rasanya lelaki yg mempunyai suara begitu hnya dia sorang kot melainankn fazli zainal and hazami which suara dorang macam sopranos punya penyanyi kan..do visit his website..

and yet memang if klu show dia mm x pernah mengecewakan..mmpunyai pengalaman jugak menghadiri rakaman konsert dia di rtm, dulu lah..x silap last year punya rakanman utk hari raya..anuar zain and ziana zain..rakaman lah paling best wlaupun lama nk kena tggu kan yg best nya sbb boleh interact with them actuall and they so no and sangat2 peramah with the fans..they should be kan..since high school xda lah fnatika sngt, tp masa start lagu semua untuk mu and pergh goes on lelaki ini and that;s the point i'm fallin in love with his voice ever..huahua..saje nk berkongsi minat..once a while, u guys should sit alone and listen all his songs and pay attention to his lyrics..

~~JANGAN BERSEDIH LAGI~~

Kekasihku jangan bersedih lagi
Keringkanlah titisan airmata di pipi
Kekasihku tabahkan hatimu
Sekalipun tak pernah terduga
Halangan yang melanda
Melenyapkan impian bersama
Jangan dikesali atas apa yang terjadi
Mungkin rahmat sebaliknya
Membuahkan bahagia

Kekasihku aku tahu
Kita sama saling percaya
Tidak pernah ada dusta
Kasih antara kita
Jangan berduka
Jangan berdendam pada sesiapa
Bersabarlah menerima
Segala-galanya dengan redha

Mungkin suatu hari
Kita akan bersama lagi
Aku masih mengharap
Segalanya kan berulang semula

one of my fav songs..huhu..best!

~~SEMUA UNTUKMU~~

Dengarlah bisikan angin bayu
Dengarklah bisikan ooo hatiku
Bagaikan sebuah melodi cinta murni
Semua adalah untukmu
Walaupun dalam lautku selami
Walaupun tinggi gunungku daki
Ku rela tempuhi rintangan yang ada
Semua demi cinta suci

( korus )
Tanpa dirimu hidup tak bererti
Tahukah kau cintaku murni
Jangan kau pergi
Dirimu tiada ganti
Harapan yang ada
Tersemat di jiwa
Semoga kau sentiasa di sisi

Usah kau ragui keikhlasanku
Usah kau ragui oh hasratku
Kuserah seluruh jiwa dan cintaku
Semua adalah untukmu

( korus )
Tanpa dirimu hidup tak bererti
Tahukah kau cintaku murni
Jangan kau pergi
Dirimu tiada ganti
Akan ku berjanji oh aku berjanji
Semua adalah untukmu

Tanpa dirimu hidup tak bererti
Tahukah engkau cintaku suci dan murni
Jangan kau pergi
Dirimu tiada ganti
Akan ku berjanji oh aku berjanji
Segala harapan tersemat di jiwa
Semoga kau sentiasa di sisi

does'nt mean that lagu ni di tujukan utk kekasih what so eva..for this song i dedicate to my families and my wgnians friends!!

do listen to it..

0 comments:

Post a Comment